Sale!

Kostüüm Remington Real Fishing -35C SIZE XL

190,00  171,00 

Remington Real Fishing kalapüügiülikond kuulsalt Ameerika tootjalt. Remington on nende valik, kes hindavad korralikku kvaliteeti mõistliku raha eest.

Remington Real Fishing ülikond on ideaalne valik, mis on loodud tõelistele talvistes oludes kalapüügi austajatele. Mudel on mõeldud mugavaks kasutamiseks vahemikus -10°C kuni -35°C. Remington Real Fishing talvisel kalapüügiülikonnal on pehme, fliisist polüestrist välispind, mis tagab peaaegu vaikse töö.

Ülikonna sees on isoleeriv fliiskangast kiht, mis pakub soojust ja mugavust ka karmides talvetingimustes. Kalastusülikond on varustatud Climatic Extreme membraaniga, mis tagab suurepärase veekindluse ja auru läbilaskvuse. See tähendab, et ülikond ei lase vett väljast läbi, küll aga laseb seestpoolt niiskusel aurustuda.

Climatic Extreme membraani veekindlus ja auru läbilaskvus on vastavalt 10 000 mm ja 12 000 g/m²/24 tundi. Sellised kõrged määrad kaitsevad märja lume ja jäiste pritsmete eest ning liigne niiskus ja higi eemaldatakse suurepäraselt. Remington Real Fishing ülikonna oluline omadus on Pro Heat isolatsioon. Pro Heat isolatsioon pakub täiendavat isolatsiooni, et hoida külma välja.

Avar lõige ja palju kohandusi muudavad selle ülikonna mugavaks ja sobivad igale figuurile. Elastsete vahetükkide ja reguleeritavate traksidega kõrge kombinesoon võimaldab muuta ülikonna endale ideaalselt sobivaks.

Remington Real Fishing ülikonna jope kinnitub vastupidava luku ja takjapaelaga. Tõmblukuga sügavate taskute olemasolu võimaldab teil isiklikud esemed ära panna ja mitte muretseda nende ohutuse pärast. Kitsad mansetid varrukatel ja kõrge püstkrae takistavad sademete sissepääsu. Remington Winter Cyclone Ice Fishing Suit laia säärega püksid võimaldavad teil vabalt liikuda. Lisaks võite selle all kanda termopesu. Pükstel on ka sügavad taskud.

Remington Real Fishing ülikonnast saab teie usaldusväärne kaaslane, mis pakub soojust ja mugavust talvistes püügitingimustes.

Ainult 1 laos

Tootekood: 4620174316866 Kategooria:

Arvustused

Tooteülevaateid veel ei ole.

Ole esimene, kes hindab toodet “Kostüüm Remington Real Fishing -35C SIZE XL”

Sinu e-postiaadressi ei avaldata. Nõutavad väljad on tähistatud *-ga